Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας-ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. ,ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ(ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΣΤΟ: http://esoterikesdiadromesblog.wordpress.com/
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ BLOG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ.
ΟΠΟΤΕ…ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

http://esoterikesdiadromesblog.wordpress.com/

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας, αποτελείται από μια μεγάλη παρέα πνευματικά ανήσυχων ανθρώπων με κοινά οράματα και κοινούς τρόπους δράσης, που έχουν εντρυφήσει για πολλά χρόνια στην εσωτερική φιλοσοφία και πρακτική. Κύρια εξωτερική δραστηριότητα του ΠΑ-ΔΙ-ΣΥ είναι η διοργάνωση του Ομαδικού Οραματισμού για την Ελλάδα, που πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε τρίμηνο στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και αφορά στην συνειδητή και συντονισμένη εκπομπή θετικών σκεπτομορφών που στόχο έχουν την πνευματική και κοινωνική αναβάθμιση της χώρας μας, σύμφωνα με τις Αρχές του Ελληνικού Αρχετύπου και του Ανώτερου Δρόμου της φυλής μας. Μέσα από την ωρίμανση αυτής της διοργάνωσης, πρόεκυψε και το site του ΠΑΔΙΣΥ, με πρωταρχικό αντικειμενικό στόχο, την συμμετοχή στόν Οραματισμό για τήν Ελλάδα όλο και περισσότερων συνειδητών πολιτών από όλη την χώρα μας,είτε με την φυσική τους παρουσία, είτε από απόσταση μέσω του διαδικτύου, αλλά πάντα σε χρόνο πραγματικό.
Στον επίσημο ιστότοπο του ΠΑΔΙΣΥ, θα μπορείτε λοιπόν αρχικά να ενημερώνεστε για τις ημερομηνίες και τον τόπο πραγματοποίησης του κάθε τρέχοντος ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ. Θα βρείτε επίσης σημαντικές οδηγίες για την καλύτερη προετοιμασία και την συντονισμένη εκτέλεση του.
Στην πορεία ομως το site μας θα εμπλουτίζεται διαρκώς με τεχνικές πνευματικής ανάπτυξης και δράσης, μια εκ των οποίων είναι και ο Δημιουργικός Οραματισμός, καθώς και με εσωτερικά κείμενα κλειδιά που ανοίγουν δρόμους επίγνωσης, προσωπικής επίτευξης και ατομικής και κοινωνικής δράσης.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε και εσείς δυναμικά στην διαδικασία αυτή της μεταμόρφωσης της αντεξελικτικής ψευδαισθησιακής πραγματικότητας μας, σε μια άλλη πραγματικότητα επίγνωσης, αγάπης, χαράς και πληρότητας, που θα μας οδηγήσει όλους μας στην εκπλήρωση της ΘΕΙΑΣ Αποστολής μας.

http://www.padisy.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s