Τι είναι εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. ,ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ(ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΣΤΟ: http://esoterikesdiadromesblog.wordpress.com/
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ BLOG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ.
ΟΠΟΤΕ…ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
http://esoterikesdiadromesblog.wordpress.com/

Ο κόσμος αλλάζει με πρωτοφανή ταχύτητα.Πράγματα συμβαίνουν.

Αυτό που μας άρεσε στην παρέα με το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας είναι κυρίως η άρνηση του να δεχτεί την περιρέουσα μαυρίλα σαν αναπόφευκτη. Σαν χαραμάδα όπου το Φως περνάει καθαρό και καταλυτικό κάθε φορά, το ΠΑΔΙΣΥ υπάρχει από το 1996 και ήρθε καιρός να απλωθεί λίγο περισσότερο.

Μιά από τις δραστηριότητες του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι ο Οραματισμός για την Ελλάδα, που γίνεται κάθε 3μηνο.

Τι είναι αυτό?

Ο Οραματισμός για την Ελλάδα πραγματοποιείται με τη συμμετοχή συνειδητών πολιτών σ’ όλη τη χώρα και περιλαμβάνει συντονισμένη εκπομπή θετικών σκέψεων, συναισθημάτων, συμβόλων και εικόνων που αποσκοπούν στην πνευματική πρόοδο της πατρίδας μας.
Η τέχνη του Δημιουργικού Οραματισμού είναι πανάρχαια και πανίσχυρη μέθοδος υλοποίησης στόχων και πρόκλησης γεγονότων. Αρκεί να ασκείται συντονισμένα και συνειδητά από μια πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων, η οποία θεωρείται ως «κρίσιμη μάζα» της αλλαγής που θέλουμε να επιτύχουμε. Η κρίσιμη μάζα έχει υπολογιστεί πειραματικά ίση με το ένα δέκατο της τετραγωνικής ρίζας του συνολικού πληθυσμού που επιθυμούμε να αλλάξουμε.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι για την Ελλάδα απαιτείται ο συντονισμένος οραματισμός 330 μόνο ατόμων!
Για την ανθρωπότητα ολόκληρη, απαιτούνται μόνο 8.500 περίπου συνειδητοί οραματιστές!

Mια άλλη διαραστηριότητα είναι οι μηνιαίες συναντήσεις των Εσωτερικών Διαδρομών.

Σ’  αυτές συζητιούνται και απαντιούνται απορίες σχετικές με την ανάπτυξη της συνειδητότητας και το μυστικιστικό βίωμα και γίνεται ομαδική πρακτική πάνω σε τεχνικές διαλογισμού, δημιουργικού οραματισμού και ενεργειακής θεραπείας.
Την Κυριακή 23 του μηνός και κάθε Κυριακή, ξεκινάει ο παγκόσμιος οραματισμός για το μετασχηματισμό του χρήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γι αυτό το πράγμα έχουν ετοιμαστεί, ένα μεγάλο κείμενο, το οποίο θέτει ολόκληρο το ιδεολογικό πλαίσιο ερμηνευμένο από εσωτερική σκοπιά, υπάρχουν δυο κείμενα πολύ σημαντικά για την πνευματικοποίηση του χρήματος, έχουν γυριστεί μέχρι και αυτοσχέδια βιντεάκια στα ελληνικά και αγγλικά και επίσης έχει προετοιμαστεί κι ένας οραματισμός, ο οποίος εκφωνείται και στα ελληνικά και στα αγγλικά και σε λίγο θα εμπλουτιστεί και σε άλλες γλώσσες με πρωτοβουλία συμμετεχόντων, προκειμένου να μπορεί να εκτελείται ανά τον κόσμο, από οποιονδήποτε επιθυμεί να μπει μέσα σ’ αυτό το σχέδιο.

Αυτό θα γίνει μέσω ενός site, στο οποίο θα μπαίνει ο καθένας, θα μπορεί να διαβάσει τα κείμενα, θα παρακολουθεί εικόνες βοηθητικές, έτσι ώστε να υπάρχει κι ένας κοινός συντονισμός πάνω στην εικονοπλασία, όταν θα γίνεται ο οραματισμός για το μετασχηματισμό του χρήματος και θα υπάρχει και η ακουστική καθοδήγηση, που θα μπορεί ο καθένας να κλικάρει πάνω εκεί και να ακούει ολόκληρο το κείμενο του οραματισμού.

Αυτό το κείμενο και το όλο πρότζεκτ χρησιμοποιεί ως πλατφόρμα το πρωτόκολλο του μορφογέννεσις, αυτό το σύστημα υλοποίησης που υπάρχει και αντίστοιχο site, αλλά θα βγει μέσα από το site του πλανητικού δικτύου του φωτός.

Αυτό στα αγγλικά έχει ονομαστεί newearthnetwork έχει αποκτήσει δικό του αυτόνομο site. Μέσα λοιπόν απ’ το www.newearthnetwork.net στο οποίο υπάρχουν διάφορα κείμενα πνευματικού προσανατολισμού και πνευματικής καθοδήγησης, εκεί θα υπάρχουν και τα κείμενα τα σχετικά με το μετασχηματισμό του χρήματος και στα ελληνικά και στα αγγλικά, εκεί υπάρχουν και τα βίντεο, τα οποία είναι ανεβασμένα και στο youtube και εκεί θα υπάρχει και η εκφώνηση του οραματισμού. Θα ενημερωθείτε όλοι σας εντός της επόμενης εβδομάδας, μέσω mail για όλα αυτά, πού θα τα βρείτε, ποιές είναι οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις κλπ.

Εγώ το μόνο που θέλω να σας παρακαλέσω είναι να βοηθήσετε, εκτός από τη δικιά σας συμμετοχή, να βοηθήσετε στο θέμα της κοινωνικής δικτύωσης.

Επειδή για τον οραματισμό του χρήματος έχει γίνει και σελίδα στο facebook, υπάρχει στο twitter, δηλαδή να μπορέσετε να κάνετε μια προσπάθεια, ώστε πέρα από την πρόσβαση στο site του http://www.newearthnetwork.net , που υπάρχουν τα κείμενα, να μπείτε κι εσείς στο facebook, να κλικάρετε, να στείλετε σε ανθρώπους που γνωρίζετε τα links σε Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό, ο καθένας σε ότι επαφές έχει, προκειμένου σιγά-σιγά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο πολλών χιλιάδων. Ήδη στο πλανητικό δίκτυο του φωτός υπάρχουν αρκετοί εγγεγραμμένοι από το εξωτερικό. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία,ο ένας απ’ τον άλλον να μπορέσουμε να κάνουμε αυτή την ανατροπή.

Όπως θα δείτε, σύμφωνα με τις οδηγίες, αυτός ο οραματισμός θα γίνεται ελεύθερα κάθε Κυριακή, ξεκινάει την επόμενη Κυριακή 23 του μηνός, θα γίνεται ελεύθερα όμως κάθε Κυριακή και όποτε ο καθένας βολεύεται εντός της ημέρας, ασφαλώς προτιμότερα από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου κι όχι το βράδυ των Κυριακών. Ο λόγος που ξεκινάει, για να ολοκληρώσω, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, για την Κυριακή νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε για τη σημειολογία της όλης υπόθεσης, είναι όμως αποτέλεσμα υπαγόρευσης μιας και απ’ τις υπαγορεύσεις που είχαμε ήδη με την κάθοδο των ενεργειών της 12ης Μαίου, πράγματι από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ασφαλώς δεν πρόκειται να γίνει το τέλος του κόσμου, αλλά πρόκειται να ξεκινήσει το τέλος του παλιού συνειδησιακού κόσμου και επειδή η ροή των ενεργειών σε καθαρά πνευματικό συνειδησιακό επίπεδο θα είναι τεράστια, η υπαγόρευση που είχαμε ήταν ότι σ’ ένα μεγάλο βαθμό θα κριθεί το παιχνίδι και πάω στο να βρεθούν νέες ολιστικές δομές χρήσης του χρήματος, καθώς αυτό θα περάσει πλέον στα χέρια των ανώτερων πνευματικών δυνάμεων και ακριβώς πάνω εκεί πρέπει να γίνει και η δική μας προσπάθεια κι η δική μας συνεισφορά και βοήθεια, γι αυτό ακριβώς υπήρξε και η υπαγόρευση αυτή για τον παγκόσμιο οραματισμό για τον πνευματικό μετασχηματισμό του χρήματος.

Ελπίζω να σας έπεσαν πολλά, είναι όμως τέτοιες οι συνθήκες, που απαιτούν αυξημένη εγρήγορση.

Σας επαναλαμβάνω, να έχετε κατά νου το τι σημαίνει υπευθυνότητα, ότι υπευθυνότητα και ευθύνη του εαυτού μας, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση το να επαφίουμε την τύχη μας και την ενέργειά μας στους άλλους. Από κει ξεκινάει όλο το θέμα του ελέγχου και του πλανητικού κακού. Όσο πιο υπεύθυνος είναι ο καθένας και όσο “αντιϋπάλληλος”, δηλαδή να μην θέλει να είναι κάτω από έναν άλλον, γιατί ετυμολογικά αυτό σημαίνει, όσο πιο “αντιϋπάλληλος με την έννοια τη ευθύνης, της αξιοπρέπειας, της δημιουργικότητας, τόσο τα δεσμά της εξάρτησης σπάνε.
Απ’ ευθείας τηλε-μετάδοση μέσω διαδικτύου

του Οραματισμού για την Ελλάδα στις 20 Μαρτίου

 

Αγαπητέ φίλε/η

 

Με μεγάλη χαρά σε ενημερώνουμε ότι από τον επόμενο Οραματισμό για την Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου, θα υπάρχει η δυνατότητα απ’ ευθείας τηλε-μετάδοσης της όλης εκδήλωσης μέσω διαδικτύου σε πολλαπλούς αποδέκτες.

Έτσι, εκτός από τις ομαδικές συγκεντρώσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που ήδη συνδέονται τηλεματικά, τώρα πλέον θα μπορούν να πραγματοποιηθούν ανάλογες συγκεντρώσεις σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας σε ταυτόχρονη online σύνδεση μαζί μας.

Καταλαβαίνεις ότι δεδομένων των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας, η διοργάνωση πολλών τέτοιων συγκεντρώσεων την Κυριακή της 20ης Μαρτίου είναι ζήτημα υψηλής προτεραιότητας.

 

Γι’ αυτό σε καλούμε να βοηθήσεις την προσπαθειά μας, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας όσους γνωρίζεις σε περιοχές εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που θα μπορούσαν να διοργανώσουν τέτοιες ομαδικές συγκεντρώσεις.

 

Για κάθε επιπλέον πληροφορία όσον αφορά στον συντονισμό και την τεχνική υποστήριξη της διεξαγωγής των ομαδικών συγκεντρώσεων του Οραματισμού για την Ελλάδα, μπορείς να απευθυνθείς στην υπεύθυνη συντονισμού:

κυρία Ντίνα Παπακανέλου, email: dpapakanellou@gmail.com

 

Με εκτίμηση και αγάπη

 

ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας)

 

Με μεγάλη χαρά σε ενημερώνουμε ότι με πρωτοβουλία μελών του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ και άλλων πνευματικών κέντρων του εξωτερικού έχει δημιουργηθεί oνέος διεθνής πρωτοποριακός ιστότοπος

http://www.morphogenesis-system.com/

 

Ο ιστότοπος αυτός –που τα κείμενά του είναι στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα- δημιουργήθηκε για ένα διπλό σκοπό:

– Να προσφέρει στους πολίτες όλης της Γης την μεγάλη ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο πιο αποτελεσματικό σύστημα συνειδητής δημιουργίας και υλοποίησης στόχων, που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες προσωπικής ανάπτυξης και επίτευξης (υλικής και πνευματικής), αλλά και ουσιαστικής προσφοράς υπηρεσίας προς τους συνανθρώπους μας και τον πλανήτη μας.

– Να δημιουργήσει παράλληλα ανά τον κόσμο ένα πολυπληθές Πλανητικό Δίκτυο του Φωτός από κατάλληλα εκπαιδευμένα άτομα στην τέχνη της συνειδητής δημιουργίας, τα οποία, συντονισμένα, θα συμβάλλουν στον πνευματικό μετασχηματισμό της Ανθρωπότητας και της Γαίας, μέσα από την διοργάνωση ομαδικών συνεδριών εκπομπής θετικών σκεπτομορφών και άλλων αποστολών πνευματικής δράσης.

Μην ξεχνάμε ότι αρκεί μια «κρίσιμη μάζα» 8.000 συνειδητών χειριστών/οραματιστών για να αλλάξει όλο τον κόσμο…
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι κάποιοι φίλοι έχουν δημιουργήσει ένα μπλογκ με ενδιαφέροντα άρθρα.

Η διεύθυνση είναι http://www.metafysika.blogspot.com

 

Πιστεύουμε ότι η μεγάλη αυτή προσπάθεια, που θα αναδείξει την Ελλάδα –επιτέλους- πρωτοπόρο στον τομέα της Παγκόσμιας Πνευματικής Υπηρεσίας, αξίζει την στήριξή σου και την εκ μέρους σου κοινοποίησή της προς πάσαν κατεύθυνση σε Ελλάδα και ιδίως στο εξωτερικό.

 

Με εκτίμηση και αγάπη

 

ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας)

Ίωνος Δραγούμη 8 Ιλίσια

e-mail: padisygr@gmail.com

Advertisements

2 thoughts on “Τι είναι εδώ

  1. Δεν απορρίπτω τίποτα!

    Προτείνω όμως να αρχίσει ο καθένας από τον εαυτό του.

    Δηλαδή, ας πηγαίνουμε στον ομαδικό τριμηνιαίο οραματισμό και ας διαθέτουμε εκεί όλες μας τις δυνάμεις, όλα τα αποθέματά μας, όλη μας την ύπαρξη…..
    αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει την κάθε μέρα του τριμήνου που πέρασε να οραματιζόμαστε για τον εαυτό μας.
    Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει αλλιώς, ο οραματισμός του τριμήνου πρέπει να είναι η κορύφωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s